Da, pe www.inpride.ro poți face comenzi și fără cont.

Poți completa toate datele doar în formularul de contact și comanda ta va intra instant la noi și va fi dată în producție; sau ne poți contacta telefonic și noi îți preluăm comanda și o introducem în sistem pentru procesare ulterioară.

 

 

În principiu comenzile au un timp de predare de 2 zile lucrătoare, însa în perioadele aglomerate (ex. Crăciun, 1/8Martie, Valentine`s Day, etc) pot suferi mici întârzieri fie din „vina” noastră ( onorăm comenzile în ordinea sosirii lor) sau din „vina” curieratului care de asemenea pot întârzia din cauza volumul mare de livrări în acele perioade.

O altă excepție de întârziere a livrării o face localitatea de livrare, de exemplu în sate/comune/orașe care sunt în afara zonelor de livrare Fan Curier standard.

 

 

Da, îl poți ridica personal din magazinul nostru situat pe Strada Republicii, Nr.82,parter, Mun. Fălticeni, Jud. Suceava și poți achita în momentul ridicării cash sau cu cardul bancar.

 

 

Dacă ai finalizat deja o comandă, aceasta are un număr de comandă. O soluție ar fi să ne contactezi telefonic în aceeași zi (interval de lucru preluări comenzi telefonice 08:00-20:00) pentru a putea adauga produsul suplimentar în avantajul tău să nu trebuiască să achiți taxa de transport pentru o nouă comandă dacă aceasta valoare este sub 199 RON.

 

 

Da, pe www.inpride.ro poți face comenzi și fără cont.

Poți completa toate datele doar în formularul de contact și comanda ta va intra instant la noi și va fi dată în producție; sau ne poți contacta telefonic și noi îți preluăm comanda și o introducem în sistem pentru procesare ulterioară

 

 

Ne pare rău de această situație. Trimite-ne un e-mail cu toate datele problemei pe contact@inpride.ro și vom găsi o soluție care să te avantajeze.

 

 

Te rugăm se ne contactezi prin email la contact@inpride.ro

Produsele personalizate nu se pot returna decât dacă prezintă un defect de fabricație.

În cazul în care returul este acceptat, clientul trebuie sa returneze produsul la adresa noastra (cea de pe care a fost livrat) din Fălticeni, str. Republicii nr. 82, parter, cheltuielile de transport fiind suportate de Inpride S.R.L..

In maxim 2 saptamani de la primirea coletului returnat, Inpride Art in Box va returna contravaloarea produsului direct in contul bancar al clientului.

Produsul returnabil (fără personalizare) trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care a fost livrat incluzând ambalajul original și foliile de protecție.

 

 

Să ne contactezi în cel mai scurt timp telefonic: 0754 35 75 75 / 0740 018 118 sau pe e-mail: contact@inpride.ro și dacă a ta comandă încă nu a intrat în producție ți-o corectăm cu mare drag fără alte costuri.

 

 

Să ne contactezi telefonic: 0754 35 75 75/0740 018 118 sau pe e-mail: contact@inpride.ro și îți putem realiza o dimensiune și o ofertă de preț personalizată pentru a-ți îndeplini dorința și tot atunci ți se va transmite și timpul de realizare a acesteia.

 

 

Din păcate singurii avantajați sunt cei din zona noastră ca și locație prin ridicare personală de la sediu.

Noi nu percem taxe de urgență.

 

 

Toate tablourile noastre se realizează pe comandă și sunt realizate exclusiv de noi în atelierul de producție de la zero.

Canvasul este tipărit pe polycanvas de înaltă calitate cu vopsea originală pe echipament de ultima generație.

Șasiul este confectionat din lemn natural de brad, tăiat și imbinat cu mare grijă.

 

 

Toate triourile sunt din bumbac 100% și sunt importate de la una din cele mai mari frabrici din Europa.

Tricourile personalizate se spală de 30 de grade la orice mașina de spălat și pentru o durabilitate mai mare se recomandă spălarea cu tricoul întors de dos și detergent special de colorate fără înalbitori.

 

 

 

 

Transport gratuit la peste 300 lei

Livrare în 2-5 zile

Plăți securizate

Noutăți in fiecare săptămână