Cine suntem?

Bine-ai venit! Noi suntem echipa inpride şi credem că arta ar trebui să fie accesibilă oricui.

Frumosul, în toate formele lui, nu există doar în galerii şi muzee, ci se poate găsi în cele mai mărunte lucruri. Fie că e vorba de hainele pe care le purtăm cu mândrie, pentru a ne înfrumuseța ziua, sau de piesele deosebite pe care le alegem, pentru a ne decora casa.

De aceea, ne place să spunem că includem un dram de artă în fiecare colet care pleacă din mâinile noastre.

Povestea unei afaceri cu suflet

Ne facem meseria cu bucurie şi dedicare, încă din 2009, când am pornit la drum ca o întreprindere individuală. Atunci deschideam pentru prima dată porţile unui print shop şi ale unei librării, care au ajuns, în scurt timp, să fie puncte de reper în Fălticeni.

Deşi am început acest business imediat după absolvirea facultăţii, lipsa de experiență nu a fost un minus. Dimpotrivă, hotărârea de a face lucrurile altfel, oferind servicii şi produse mai bune decât ceea ce exista pe piaţă, a fost cel mai mare atu al nostru. Nu a fost mereu uşor, dar am avut grijă să învăţăm ceva la fiecare pas. Astfel, am reuşit să anticipăm nevoile clienţilor şi să venim în sprijinul lor, dincolo de a le vinde doar nişte produse.

Apoi, compania noastră a evoluat în timp, aşa cum se-ntâmplă şi-n viaţă, de la o iniţiativă individuală la o afacere de familie. În 2011, Inpride a devenit SRL şi a continuat să se dezvolte firesc şi armonios, pas cu pas.

Am fost mereu ocupaţi, aşa cum ne place, cu deschiderea unei alte librării, a unui centru de producţie şi a unui depozit încăpător. Iar de când am lansat magazinul online, livrăm frumuseţe la pachet în fiecare zi. Pentru fiecare etapă, am investit în cele mai performante echipamente disponibile, pentru a ne asigura că putem fi mândri de fiecare produs care iese din mâinile noastre.

Toate acestea au redefinit, treptat, identitatea şi modalitatea de funcţionare a firmei.

Echipa şi familia Inpride

De la an la an, familia din spatele acestui business a crescut şi a devenit o echipă, în toată regula. Ni s-au alăturat oameni minunaţi, pe care suntem mândri să-i numim colegii şi prietenii noştri. Practic, Inpride a rămas tot o afacere de familie, chiar dacă acum este într-o variantă extinsă.

Pe toţi ne leagă aprecierea pentru artă şi integritatea. Împreună, ne străduim să-ţi oferim experiențe plăcute şi produse de calitate de care să te bucuri pentru cât mai mult timp. Iar pentru a reuşi să ne ţinem de cuvânt, de fiecare dată, munca fiecărui membru al echipei este la fel de importantă.

De ce să alegi o mică piesă de artă de la noi?

 În toţi aceşti ani de activitate, am ţinut să investim în dezvoltarea noastră şi în echipamente performante, pentru a putea oferi tot ce e mai bun clienţilor noștri. Printr-un dialog deschis şi prin feedbackul constant pe care ni l-au oferit, am ajuns să înţelegem şi chiar să intuim ceea ce-şi doresc.

Am preferat să creștem treptat, dar sigur, tocmai pentru a nu face vreodată compromisuri. Astfel că putem garanta pentru calitatea produselor noastre, dar şi pentru promptitudinea serviciilor de producţie şi expediere a comenzilor.

În plus, suntem deschişi la propunerile tale şi putem să personalizăm produsele disponibile în magazin şi în online shop, așa cum îţi doreşti.

Dacă alegi unul dintre tricourile noastre, sperăm să-l porţi cu drag sau să-l dăruieşti cu bucurie cuiva important pentru tine. Iar dacă optezi pentru unul dintre tablourile noastre, sperăm să-l afişezi cu mândrie, acasă, la birou sau în orice spaţiu pe care vrei să-l pui în valoare.

Transport gratuit la peste 300 lei

Livrare în 2-5 zile

Plăți securizate

Noutăți in fiecare săptămână